1- چگونه نوبت بگيريم؟
بعد از درخواست پزشك يا با مراجعه حضوری و يا با استفاده از تماس با همكاران پذيرش و يا با استفاده از سايت مركز و نوبت دهی اينترنتی و يا نرم افزار گوشی هوشمند شركت می توان اقدام به نوبت گيری شود.
2- اشعه ايكس چه تاثيری بر بدن دارد؟
است. استفاده از اشعه ايكس در ميزان بالا و براي افراد سالم مضر است و استفاده از آن از قانون alara يعنی هرچه كمتر بهتر است. ولی فوايدی كه در تشخيص بيماری عايد شخص می شود بسيار بيشتر از مضرات اشعه ايكس است. دستگاه های امروزی كه در اين مركز وجود دارند از ميزان خيلی كم اشعه استفاده می كنند و اين نكته هم فراموش نشود كه ام آر آی و سونوگرافی از اشعه ايكس استفاده نمی كنند و كاملا بی خطر می باشند.
3- چه لباسی بايد بپوشيم؟
كلا برای آزمون های تصويربرداری پزشكی استفاده از لباس راحت و ساده بدون تزينات و فلز از جمله منجق الزامی است. همچنین در مركز می توان از لباس يك بار مصرف استفاده كرد.
4- زمان انجام تصويربرداری چقدر است؟
به غير از پروسه های آماده سازی و نوبت گيری اصولا تصويربرداری ها زمان زيادی نمی برند. ام آر آی بستگی به نوع آزمون از دو دقيقه تا بيست دقيقه، سی تی اسكن از چند ثانيه تا پانزده دقيقه زمان می برد، ولی پيشنهاد می شود برای انجام تصويربرداری پزشكی وقت كافی بگذاريد چرا که ممكن است پروسه آماده سازی و انجام آن زمان بيشتری ببرد.
5- آيا نياز به همراه داريم؟
بيشتر آزمون های تصويربرداری نياز به همراه ندارد ولی در آزمون های ام آر آی و سی تی اسكن و نمونه برداری بهتر است يكفرد توانمند بيمار را همراهی كند.
6- آيا بعد از تصويربرداری می توان به نوزادان شير داد؟
در آزمون های با تزريق ماده حاجب فقط بايد با احتياط به بچه شير داد. البته توصيه می شود تا بيست و چهار ساعت شير داده نشود. ولی در آزمون های پزشكی هسته ای بيماران بايد تا زمان خاصی از نزديك شدن به كودكان و زنان باردار اجتناب كنند.
7- تصويربرداری از زنان باردار چگونه است؟
انجام سونوگرافی و ام آر آی بدون تزريق در زنان باردار بدون خطر است ولی انجام سی تی و تزريق و راديولوژی فقط در صورت ضرورت و با درخواست پزشك و اطلاع پزشك از بارداری انجام می پذيرد .
8- ساعت كار مركز چگونه است؟
خدمات رسانی به بيماران به صورت شبانه روزی حتی در روزهای تعطيل انجام می پذيرد.
9- با بيمه ها قرار داد داريد؟
بله
10 من وزنم بالا است آيا می توانم ام آر آی انجام دهم؟
بله در اين مركز محدوديتی برای وزن نداريم.
11- برای چه افرادی نمی توان ام آر آی تجویز کرد و ام آر آی انجام داد؟
۱.بیمارانی که کلیپس مغزی و عروقی و سابقه جراحی انوریسم دارند
۲.بیمارانی که در بدن جسم خارجی شبیه ترکش دارند
۳.بیمارانی که دستگاه ضربان ساز قلبی دارند،یا پیس میکرpacemaker
۴.بیمارانی که کاشت حلزون شنوایی انجام دادند
کلا در بیمارانی که به هر طریق در بدن آنها دستگاه های الکترونیکی و یا فلزی کار گذاشته باشند امکان انجام ام آر آی نیست
12- آیا با دندان پر کرده و ارتودنسی می توان تصویربرداری پزشکی انجام داد؟
بله. با توجه به پیشرفته بودن دستگاه های سی تی اسکن مرکز و مجهز بودن آنها به نرم افزارهای خاص حذف فلز، امکان سی تی اسکن با کیفیت بالا امکان پذیر است.
انجام ام آر آی نیز برای بیماران امکان پذیر است.
13- آیا با پلاتین در مهره های کمر می شود ام آر آی انجام داد؟
با پلاتین های امروزی امکان ام آر آی و سی تی اسکن می باشد و با توجه به پیشرفته بودن نرم افزارها و دستگاهها کیفیت تصاویر نیز خوب خواهد بود
14- آیا با فنر و استنت در عروق مخصوصاً عروق قلبی می شود ام آر آی و سی تی اسکن انجام داد؟
بله امروزه اکثر استنت ها قابلیت انجام ام آر آی را دارند و تصاویر سی تی اسکن بخش ما نیز بهترین تصاویر را از قلب با استنت انجام می دهند.