نظارت بر تومورهای سرطانی با یک اسکن نوین

خانه نظارت بر تومورهای سرطانی با یک اسکن نوین

نظارت بر تومورهای سرطانی با یک اسکن نوین

نظارت بر تومورهای سرطانی با یک اسکن نوین
 به نقل از دیلی‌میل، اسکن‌هایی که دارای آهن ربا هستند هم اکنون می‌توانند بر تومورهای سرطان پستان در لحظه نظارت کنند و نشان دهند که کدام قسمت از آنها به سرعت در حال رشد هستند. تکنیک تصویربرداری که برای اولین بار در انسان مورد استفاده قرار گرفته است، شامل ساختن یکی از مواد شیمیایی مغناطیسی خود بدن و اسکن آن با دستگاه MRI است.
میدان مغناطیسی از یک ماده شیمیایی حاصل می‌شود که سلول‌های تومور بطور طبیعی از آن استفاده می‌کنند، بنابراین میزان از بین رفتن آن نشان می‌دهد که تومورهای سرطانی چقدر فعال هستند.
این می‌تواند به پزشکان کمک کند تا نوع سرطان افراد را تشخیص داده و چگونگی عملکرد آن را در یک نقطه خاص بررسی کنند.
پژوهشگران موسسه تحقیقات سرطان کمبریج در انگلستان این تحقیق را انجام دادند و این روش را بر روی هفت بیمار در بیمارستان ادن‌بروک این شهر آزمایش کردند.
دانشمندان با استفاده از اسکن مغناطیسی می‌توانند دریابند که تومور با چه سرعت در حال رشد است و آنها با چه فوریتی می‌بایست فرد را درمان کنند.
این اسکن با ساختن یک ماده شیمیایی طبیعی مغناطیسی به نام "پیروات"(pyruvate) و سپس تزریق آن به بدن بیمار کار می‌کند.
به طور طبیعی سرطان‌ها پیروات را به وجود می‌آورند تا انرژی ایجاد کنند و بلوک‌های ساختاری برای سلول‌های جدید - بالقوه سلول های سرطانی - ایجاد کنند.
با قرار دادن بیمار در یک اسکنر MRI متخصصان می‌توانند در لحظه ببینند که تومور با چه سرعتی از پیروات مغناطیسی استفاده می‌کند و با چه سرعتی در حال رشد است.
دانستن کارکرد داخلی یک تومور می‌تواند به پزشکان کمک کند تا اقدامات درمانی دقیقی را انجام دهند و از تحت معالجه قرار دادن بیش از حد بیماران خودداری کنند.
"کوین بریندل"(Kevin Brindle) نویسنده ارشد این مطالعه گفت: این یکی از دقیق‌ترین تصاویر در مورد متابولیسم سرطان پستان بیمار است که تاکنون توانسته ایم به آن دست یابیم. مثل این است که می‌توانیم تنفس تومور را نیز دریابیم.
در آزمایشات بیمارستانی، دانشمندان توانستند از اسکن‌ها برای شناسایی نوع سرطان، میزان بزرگی و تهاجمی بودن تومور افراد استفاده کنند.

آنها همچنین می‌توانند نقشه‌ای از تومور افراد تهیه کنند که در آن نشان می‌دهد که کدام قسمت‌های یک تومور بیشترین رشد و فعالیت را داشته است.

برای فرآیند تصویربرداری، مواد شیمیایی به نام "پیروات کربن ۱۳ فرا قطبی"(hyperpolarised carbon-۱۳ pyruvate) باید یخ زده و در معرض آهنرباهای بسیار قوی قرار گیرد تا مغناطیسی شود. این باعث می‌شود سیگنالی که هنگام اسکن در دستگاه MRI منتشر می‌شود ۱۰ هزار بار قوی‌تر از حد معمول شود که این موضوع مشاهده تومورها را نیز آسان می‌سازد.

یافته‌های این مطالعه در مجله "PNAS" منتشر شد.



تمام حقوق مادی و معنوی برای مرکز جامع تصویربرداری پزشکی اکسین اهواز محفوظ است.